KÖPVILLKOR
INFORMATION
FRAKTKOSTNAD
Porslinet.nu är beläget på Gärdet i Stockholm, men varor till försäljning finns bara på nätet. Hämtning kan för det mesta ordnas efter överenskommelse.
1=bruksskick 2=bra bruksskick 3=fint skick 4=mkt fint skick 5=nyskick
Köpvillkor

Hos porslinet.nu har du alltid 14 dagars full returrätt om du skulle ångra ditt köp, porslinet.nu ersätter dock inte utlägg för returfrakt.
Betalning ska göras inom 14 dagar. Om betalning ej inkommit inom 14 dagar kan
porslinet.nu på nytt lägga ut varan till försäljning. Påminnelseavgift utgår ej.

3 kg - 139:- 5 kg - 166:- 10 kg - 211:-
100 g - 27:- 250 g - 40:- 500 g - 53:- 1000 g - 66:- 2000 g - 79:-
Skrymmande brev (L+B+H=max 90 cm):
20 g - 7 kr 100 g - 14:- 250 g - 28:- 500 g - 42:- 1000 g - 56:- 2000 g - 70:-
För att handla, gå till "Kontakt" för att skicka ett mejl, eller skriv till postmaster
din fråga. Mejladressen är annars postmaster
Skador i form av krackelering, nagg eller fläckar anges alltid i beskrivningen. Om ingenting angetts finns inte dessa skador. Bedömningskriterierna är hårda och porslinet.nu tillhandahåller inga varor som enl. vår bedömning är i alltför dåligt skick. Redan vid betyg 1 är en vara således i användbart skick. Innan köp går det förstås bra att ställa frågor om föremålen! Gå till "Kontakt/Beställ", och klicka på "Beställ här!" för att mejla
porslinet.nu.
Fraktkostnader

På postpaket gäller minst 10% rabatt jämfört med Postens ordinarie prislista enligt nedanstående tabell! Billigast blir det dock för det mesta att frakta med Schenker, förutsatt att det finns ett ombud på orten där du bor. Räkna med någon dags längre leveranstid. Här kan du söka efter ombud.

Fraktkostnader utgår enl. Postens prislista inom Sverige:

porslinet.nu.
Var noga med att fylla i namn och adress korrekt, samt ange artikelnummer och antal för varje vara. Om inget antal angivits, skickas en vara av valt objekt. Artikelnumret hittar du till höger om namnet under varans bild, förkortat "Art.nr". Vi svarar inom två dagar med uppgifter om fraktkostnad, totalsumma och kontonummer. Efter inkommen betalning, förutsatt att fullständiga adressuppgifter uppgetts, skickas varan normalt inom 1 vecka.

Skickbedömning

Helhetsintrycket bedöms enligt en femgradig gradering från 1 till 5, där klassificeringen är enligt följande:
Porslinet.nu finns även på Facebook. "Gilla" sidan, så kan du få information om vad som uppdateras i butiken, och även diskutera med andra!

.

Postpaket:
En del föremål säljs även på Tradera under alias www.porslinet.nu. Samma föremål bjuds aldrig ut till försäljning på porslinet.nu och Tradera samtidigt utan en länkning från hemidan. Om liknande föremål säljs på båda sajterna, rör det sig om olika objekt som är lika varandra.
Brev (B-post):
HEM
Kontakt/Beställ
Allmän information
Förutom fraktkostnad tillkommer inga andra avgifter.